Bel direct: 088-1505600
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Utron Academy

Werken en leren bij de Utron Academy

  • 1 dag opleiding, 4 dagen op de werkvloer
  • 5 dagen betaald
  • Studiekosten worden volledig vergoed
  • Na je inschrijving zit je nog nergens aan vast

Direct de werkvloer op

Sta jij ook te popelen om aan de slag te gaan en de handen uit de mouwen te steken? Voel jij je meer thuis in een meterkast dan een boekenkast? Utron geeft je de kans om je al werkend te ontwikkelen in de techniek en naast een afwisselende baan te blijven groeien in het vak. Kortom, ben je klaar om eindelijk te laten zien wat je kunt? Lees dan snel verder.

Ga direct naar:
Update omtrent het coronavirus
De toelatingseisen
De aanmeldingsprocedure
Uitleg over de Utron Talent Scan
Interviews met studenten

Een opleiding met twee richtingen

Op de Utron Academy leer je alleen dingen waar je ook echt iets mee kunt. Theorie die je direct toe kunt passen in de praktijk. Zo weet jij in een mum van tijd waar jouw interesses liggen en waar je in verder wilt. De Utron Academy duurt 2 jaar en bestaat uit de volgende opleidingen:

  • Monteur elektrotechnische installaties woning en utiliteit (N3)
  • Technicus elektrotechnische installaties woning en utiliteit (N4)

Deze opleidingen bieden wij aan in samenwerking met Essenzo Business School.

Studiegids aanvragen

 

Eén dag opleiding en vier dagen werk

Met één dag opleiding en vier dagen werk zit jij meteen midden in het bedrijf. Zo leiden we je bij Wesotronic of ETB de Noord op tot elektrotechnicus richting communicatie en beveiliging of richting woning en utiliteit. Je werkt samen met specialisten direct op de werkvloer en leert zo dus precies wat je nodig hebt voor jouw carrière.

Toelatingseisen

  • Vmbo: een diploma in de kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg (mavo).
  • Mbo: een diploma in de basisberoepsopleiding (mbo niveau 2).
  • Havo en vwo: een overgangsbewijs van leerjaar 3 naar leerjaar 4.

De inschrijvingen voor 2020-2021 zijn helaas gesloten. Je kunt nog wel altijd een studiegids aanvragen voor meer informatie over de opleiding zodat je misschien het jaar 2021-2022 kunt starten!

De lichting van 2019-2020

Onze toekomstige monteurs van de eerste lichting 2019-2020 doen het stuk voor stuk erg goed en zijn op weg om echte professionals te worden. Bekijk de video hier van hun eerste lesdag hier! Benieuwd hoe zij het hebben ervaren? Ze vertellen erover in een interview!

Interviews bekijken
01:38

Wat kan ik verwachten?

Corona-update: door het coronavirus behandelen we de inschrijvingen iets anders dan normaal. Op dit moment voeren we geen kennismakingsgesprekken op kantoor om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Afhankelijk van de omstandigheden zullen we in mei de kennismakingsgesprekken voeren en daarna de Talent Scan afnemen. Dan weet je voor 1 juni of je bij ons aan je opleiding kunt beginnen. Na je inschrijving word je in ieder geval via e-mail op de hoogte gehouden over de aanmeldingsprocedure! De inschrijvingen voor 2020-2021 zijn helaas gesloten.

De aanmeldingsprocedure

Als toekomstige elektroprofessional ben je natuurlijk benieuwd wat je te wachten staat bij de aanmelding voor de Utron Academy. Anneke en Bert vertellen je graag wat meer over de aanmeldingsprocedure. 

Het traject
De Talent Scan

Zoals je wel begrijpt, zijn we heel benieuwd naar je achtergrond en wat je wilt bereiken. Daarvoor hebben we de Utron Talent Scan ontwikkeld. Hamza deed ‘m ook en vertelt je graag wat hij ervan vond.

De Talent Scan

Meer informatie nodig?

In de studiegids vind je alle informatie die je nodig hebt. Vraag ‘m gratis aan!

Studiegids aanvragen