Bel direct: 088-1505600
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Over ons

Ons werk
verlicht jouw werk

Alleen specialisten, experts en professionals die écht op zoek willen naar die ene, optimale oplossing voor jouw bedrijf vinden een plaats bij Utron.

“Ik haal alles

voor je uit de kast.”

- Anand, Monteur

De Utron-familie

Waar we elkaar vinden in aandacht, service, advies en expertise.

EEN GROEP BEDRIJVEN,
1 VISIE

ETB de Noord en Wesotronic vormen samen de Utron Group.

SERVICEGERICHT
DNA

We zorgen dat jouw project een succes wordt op de manier die we samen voor ogen hebben.

BETROUWBARE
PARTNER

Wat we met je afspreken, leveren we ook. Zo hebben we het altijd gedaan.

HECHT TEAM EXPERTS & SPECIALISTEN

Alleen de beste professionals vinden een plaats in onze gelederen.

Over ons

Over ons
Over ons

De Utron Group, dat zijn Wesotronic en ETB De Noord. Aanbieders van hoogwaardige technische installaties voor utiliteitsbouw, woningbouw, retail, industrie en (semi-)overheid.

Vanuit onze eigen specialisaties vervullen wij de rol van betrouwbare totaalinstallateur van bedrijfstechnische installaties. Ons uitgebreide portfolio bieden we in het hele land aan vanuit onze locaties in Barendrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht en Nunspeet.

Geschiedenis
Geschiedenis

Na een jarenlange, intensieve samenwerking is in 2016 Wesotronic samengegaan met ETB de Noord. De Utron Group was een feit. Door deze fusie versterken we onze positie als totaalinstallateur, waardoor we de klant nóg beter adviseren, bedienen en ontzorgen. Ons dienstenpakket is groter geworden en ons werkwijze nog efficiënter.

Missie
Missie

De Utron Group bestaat uit een hecht team professionals waarop je altijd kunt vertrouwen. Onze technische specialisten hebben kennis van zaken en zijn steeds op zoek naar betere en slimmere technische oplossingen voor onze klanten. Het is voor hen dat we elke dag opnieuw aan de slag gaan met het vervaardigen van betrouwbare en bedrijfszekere installaties.

Onze focus ligt op klantspecifieke, technische oplossingen die snel, efficiënt en probleemloos werken. Onze experts hebben stuk voor stuk hart voor elektrotechniek. Openheid, aandacht en betrouwbaarheid zijn waarden die we hoog in het vaandel hebben staan.

“Utron is jouw totaalinstallateur. Daar heb je geen omkijken naar.”
Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Utron Group is een door de DEKRA gecertificeerd VCA brandmeldinstallatiebedrijf, branddetectiebedrijf en KvINL-erkend installateur.

DEKRA BRL 6000 procescertificaat (1 MB) DEKRA VCA (209 KB)

Werken bij ETB de Noord of Wesotronic? Solliciteer direct!