Terug naar overzicht Terug
Direct solliciteren
Terug naar overzicht Terug
Direct solliciteren
Home > Onderhoudsmonteur

Onderhoudsmonteur

Wesotronic
Barendrecht, Nunspeet
Fulltime
  • Interessante, afwisselende baan
  • Gezond, dynamisch, groeiend bedrijf
  • Een enthousiast team van specialisten

Onderhoudsmonteur

De functie:

De functie bestaat uit het verrichten van onderhoud aan brandmeldinstallaties, inbraakinstallaties en camerasystemen en het werken aan veel afwisselende installaties. Je zal voornamelijk zelfstandig werken.

Wij bieden:

Door onze grote en diverse opdrachten kunnen wij een afwisselende baan aanbieden.

Geen dag is hetzelfde en iedere opdracht daagt jou uit het beste in je naar boven te halen. Jouw technisch kwaliteiten en inzicht kan je bij iedere opdracht inzetten. De mogelijkheden om te groeien in werkzaamheden en in verantwoordelijkheden zijn groot.

Uiteraard bieden wij naast een passend salaris, een bedrijfsauto, gereedschap, bedrijfskleding, een tablet en een mobiele telefoon aan zodat jij je werk op een professionele manier kunt uitvoeren. Ook bieden wij doorgroeimogelijkheden binnen de verschillende disciplines, een goede studieregeling, gezellige en betrokken werksfeer en deelname aan leuke activiteiten die regelmatig door de personeelsvereniging worden georganiseerd.

Wij zoeken:

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • Je bent stressbestendig en hebt een servicegerichte instelling;
  • In het bezit van een diploma VCA (basis of VOL), MBV (of bent bereid deze te halen) en/of OB (of bent bereid deze te halen) ;
  • Kennis van diverse inbraaksystemen en brandmeldsystemen;
  • Je bent een allrounder op het gebied van beveiligingssystemen.

Over Wesotronic:

Wesotronic, met vestigingen in Barendrecht en Nunspeet, is sinds 1991 actief met de advisering, aanleg en onderhoud van complete installaties voor Brandbeveiliging, Camerabewaking, Inbraakdetectie, Toegangscontrole, Telefonie en Beeld & Geluid. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland. Klanten van Wesotronic zijn grote supermarktketens, distributiecentra, scholen en instellingen in de gezondheidszorg.

Met onze deskundige medewerkers kunnen wij reeds meer dan 30 jaar onze klanten van een hoogwaardig advies voorzien en geavanceerde systemen voor hen installeren. Omdat de technische ontwikkelingen nooit stil staan blijven wij permanent op zoek naar nieuwe hoogwaardige systemen die passen in onze portfolio.

Interesse?

Solliciteer direct door het formulier hieronder in te vullen of stuur je cv en motivatie naar hr@utron.nl. Bij vragen of voor meer informatie, neem gerust telefonisch contact op via 0180-621000.

Direct solliciteren

U got the Power!

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Vertel ons wie je bent en wat je zoekt, dan vinden we vast een leuke baan voor je! Vul hier het formulier in.

 

Solliciteren

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voornaam
Vul je voornaam in
Achternaam
Vul je achternaam in
Telefoonnummer
Vul een geldig telefoonnummer in
E-mailadres
Vul een geldig e-mailadres in
Spam check
Verkeerd antwoord
Ga akkoord om te kunnen verzenden