Terug naar overzicht Terug
Direct solliciteren
Terug naar overzicht Terug
Direct solliciteren
Home > Projectmonteur

Projectmonteur

Wesotronic
Barendrecht, Nunspeet
Fulltime
  • Interessante, afwisselende baan
  • Gezond, dynamisch, groeiend bedrijf
  • Een enthousiast team van specialisten

Leidinggevend Projectmonteur

De functie

Als Leidinggevend Projectmonteur (voorheen Chefmonteur) ben jij verantwoordelijk voor de coördinatie en installatie van verschillende beveiligingssystemen (brand, inbraak, camera en toegang) bij onze grote en kleine afnemers.  Samen met de klant en de Projectleider van Wesotronic bewaak je de planning en voortgang van jouw project en geef je leiding aan één of meerdere collega’s.

Je bent ook verantwoordelijk voor de administratieve afwikkeling van jouw projecten zoals het maken c.q. actueel houden van het projectdossier, de revisietekeningen en opleverdocumenten. Een groot deel van de tijd zal bij je projecten aanwezig zijn maar ook op kantoor zien we je regelmatig als je bezig bent met administratieve afwikkeling hiervan. Je draait je hand niet om voor een groot project waarmee je soms weken bezig bent. Andere projecten kan je in een paar dagen realiseren. Kortom, afwisseling genoeg, niet alleen in de verschillende projecten maar ook in de verschillende soorten beveiligingssystemen.

Wij bieden:

Door onze grote en diverse opdrachten kunnen wij een afwisselende job aanbieden. Geen dag is hetzelfde en iedere opdracht daagt jou uit het beste in je naar boven te halen. Jouw technisch kwaliteiten, organisatietalent en inzicht kan je bij iedere opdracht inzetten. De mogelijkheden om te groeien in werkzaamheden en in verantwoordelijkheden zijn groot.

Uiteraard bieden wij naast een passend salaris, een bedrijfsauto, gereedschap, bedrijfskleding, een tablet en een mobiele telefoon aan zodat je op een professionele manier jouw werkzaamheden kunt uitvoeren.

Wij zoeken:

Wij zoeken een collega die van afwisseling houdt, die interesse heeft in techniek en gemakkelijk in de omgang is met klanten en collega’s. Ook kan je goed de werkzaamheden van jezelf en je collega’s organiseren. Zaken die beter kunnen benoem je graag aan en je kan deze verbeteringen ook zelf uitvoeren. Je bent niet snel van je stuk te brengen, ook niet als er grote tijdsdruk staat op de voortgang van het project.

Je bent in het bezit van een VCA diploma (Basis of VOL) en een MBV diploma, of je wilt dit graag halen.

Over Wesotronic

Wesotronic, met vestigingen in Barendrecht en Nunspeet, is sinds 1991 actief met de advisering, aanleg en onderhoud van complete installaties voor Brandbeveiliging, Camerabewaking, Inbraakdetectie, Toegangscontrole, Telefonie en Beeld & Geluid.  Onze klanten bevinden zich door geheel Nederland. Klanten van Wesotronic zijn grote supermarktketens, distributiecentra, scholen en instellingen in de gezondheidszorg.

Met onze deskundige medewerkers kunnen wij reeds meer dan 30 jaar onze klanten van een hoogwaardig advies voorzien en geavanceerde systemen voor hen installeren.  Omdat de technische ontwikkelingen nooit stil staan blijven wij permanent op zoek naar nieuwe hoogwaardige systemen die passen in onze portfolio.

Interesse?

Solliciteer direct door het formulier hieronder in te vullen of stuur je cv en motivatie naar hr@utron.nl. Bij vragen of voor meer informatie, neem gerust telefonisch contact op via 0180-621000.

Uitdrukkelijk vragen wij ook kandidaten zonder ervaring om te solliciteren op deze functie.

Direct solliciteren

Jouw werkdag!

Bekijk onderstaande video en krijg een voorproefje van je werkdag bij de Utron Group.

 

Solliciteren

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voornaam
Vul je voornaam in
Achternaam
Vul je achternaam in
Telefoonnummer
Vul een geldig telefoonnummer in
E-mailadres
Vul een geldig e-mailadres in
Upload hier jouw CV (optioneel)
upload
Spam check
Verkeerd antwoord
Ga akkoord om te kunnen verzenden